zaterdag 15 september 2012

Langzaam aan word het……..

herfst! Ik zie het ‘t eerste aan de tuin. Die gaat langzaam minder bloemen geven voor in de vaas. Dacht van de week…………laat ik eens kijken of ik nog iets vind voor in een vaas en ik moet zeggen, het viel me nog mee! Het is toch nog een leuk boeketje geworden…..vinden jullie niet?
IMG_9422
Ben er weer blij mee. In de winter is er in onze tuin niet zo heel veel meer te vinden voor in de vaas……..ben nu eenmaal geen wintertuinier hihi. Maar voor nu geniet ik nog van  een mooi boeketje!
IMG_9424

Voor diegenen die op de hoogte gehouden wilden worden hoe het onderzoek/programma verloopt waar ik aan mee werk…………..de opdrachten van deze afgelopen week waren: activiteiten plannen, werken met negatieve gedachten ivm de fibro, de associatieve bodyscan en blijven toepassen van de ontspanning-en stretchoefeningen!

Door de fibro plan ik mijn huishoudelijke activiteiten sowieso al over de week verdeeld, zo ver als dat mogelijk is natuurlijk. Heb ik eens een héle moeilijke dag dan loopt dat wel eens door elkaar maar toch gaat het zo voor mij het beste. Negatieve gedachten ivm met de fibro…………die is moeilijker. Volgens mij heb ik die niet meer zo……heb die natuurlijk wel gehad in het begin, jullie weten wel hoe dat gaat. Waarom, waarom ik, heb ik nog niet genoeg(gehad) en zo voorts, maar ik vind zelf dat ik me niet heb laten klein krijgen en toch van mijn leven geniet in zo verre!
De bodyscan die kende ik al, pas ‘m al jaren toe als ik niet in slaap kan komen, om te ontspannen dus dat is een makkie.
De ontspanningsoefeningen werken niet zo voor mij, heb mijn eigen ontspanningsoefeningen, en de stretchoefeningen zijn fijn om te doen. Ben benieuwd naar de opdrachten voor de komende week!

Ons uitstapje naar Corrie van de Zoete Inval waar ik jullie vorige keer over vertelde is helaas niet door gegaan. Jos werd van vrijdag op zaterdagnacht ziek, overgeven en d….e! Jammer maar niks aan te doen, volgende keer beter!

Morgen gaan we naar Sonja van het mooie blog Sezoentje. Mijn bestelling uit haar prachtige webwinkeltje ophalen en weer eens lekker bij kletsen, ik verheug me erop!

Fijn weekend allemaal, liefs Marga

8 opmerkingen:

Anoniem zei

Ja, de herfst trekt ook zijn spoor over de bloemen, maar je hebt nog een mooi boeketje bij elkaar gekregen!
Volg met belangstelling het onderzoek. Kan me goed voorstellen als jezelf dingen hebt die helpen dat dan iets nieuws niet zo loopt.
Succes!

Lieve groet,
Gerry

Mayflower zei

Je heb nog een prachtig boeket uit de tuin kunnen plukken Marga.
Wat fijn dat je baat heb bij die ontspanningsoefeningen. Ik heb deze ook een poos gedaan en pas ze heel af en toe nog weleens toe.
Wens je voor morgen een fijne dag bij Sonja.
Lieve groet, Mea

Oude lappen zei

Ik hoop dat je een fijne middag hebt met Sonja! Ik ben er zeker van dat dat wel zal lukken hé.
Nog een fijn weekend Marga.
Liefs Liliane

Home and Lifestyle zei

Een mooi boeket uit de tuin Marga!

Gezellig dat je morgen naar Sonja gaat, doe haar maar de groeten van mij hihi!

Fijn weekend nog! Lieve groet, Ingrid

Miranda zei

Wat een mooi boeketje! Gezellig om op bezoek te gaan bij Sonja en weer naar huis te gaan met haar prachtige creaties.

Lieve groet, Miranda

Fia zei

Een heel mooi herfsttafereeltje heb je gemaakt hoor!!
Je bent er druk mee maar heel fijn dat je baat heb bij de ontspanningsoefeningen...dat is het beste medicijn voor mensen die fibro hebben...weet er alles van maar soms lukt het me niet om ontspanningsoefeningen toe te passen ben nogal een bezige bij met het gevolg dat ik tegen mezelf aanloop..

Succes hoor...
liefs Fia

Annelies zei

Hoi Marga, hier ben ik dan! ;-)
liefs, Anne

biankie zei

Wat een leuke blog heb jij, ik heb me gelijk als volger aangemeld, misschien vind je het ook leuk om mij te volgen mylovelypinkhome.blogspot.com.

groetjes
Bianca

Blog Widget by LinkWithin