zaterdag 1 september 2012

Ditjes en datjes!

En voor je het weet is het al weer een maand geleden dat je je laatste berichtje heb geplaatst, waar blijft de tijd! Hebben jullie dat nu ook dat de tijd een loopje met je neemt!

Maar goed……..allereerst had ik van Jos, toen we 12,5 jaar getrouwd waren een Samsung galaxy tablet gekregen.
9005000012249554[1]
Wat een plezier heb ik daarvan. Ik heb er Instagram opgezet……een programma waarmee je meteen nadat je een foto hebt gemaakt ‘m kunt bewerken en meteen kunt plaatsen op verschillende forums, zo leuk!

We hebben, als het weer het toeliet, veel wandelingen gemaakt met de meisjes en op een van die wandelingen heb ik dit wilde boeket geplukt!
IMG_20120810_103019[2]
Ik hou hier wel van, het hoeven voor mij niet steeds boeketten van de bloemist te zijn. Hier geniet ik zelfs nog meer van!

Ook ben ik weer eens een beetje creatief geweest! Ik heb voor een van mijn Maria’s een bloemenkransje gemaakt, zó eenvoudig maar zó leuk!
IMG_20120828_123908[2]
En van hortensiabloemetjes heb ik dit kleine kransje gemaakt.
IMG_20120828_172552[1]
Heb er écht weer plezier in om iets te creëren!

Ik heb van de boeketten pioenrozen die ik had gekocht pioenen gedroogd, vind ze mooi ingedroogd. Witte en rode…….ontzettend leuk om mee te decoreren!
IMG_20120814_132213[2]
IMG_20120814_132713[1]

En last but not least, ik ben uitgeloot om mee te werken aan een onderzoek/programma van de universiteit van Maastricht, “gelukkig ondanks pijn”. Ik las hier over in de Fes, het magazine van de fibromyalgie patiënten vereniging! Ik dacht…….laat ik me eens opgeven, je weet maar nooit en ziedaar, ik werd uitgeloot om mee te doen!Het is een programma dat je gewoon thuis kunt doen dus dat is voor mij helemaal handig aangezien ik geen rijbewijs heb. Het duurt twee maanden en in die tijd krijg ik allerlei opdrachten en oefeningen die ik moet doen en waarover ik dan met mijn begeleidster kan praten hoe het gaat/is gegaan! Een week is voorbij, maandag gaat de tweede week in. Ben benieuwd…….misschien steek ik er nog wel iets van op waar ik iets aan heb.

Zo………dat was het weer voor nu! Wens jullie een fijne voortzetting van het weekend en ik hoop dat mijn volgende berichtje niet zo lang op zich laat wachten!

Groetjes Marga

7 opmerkingen:

Home and Lifestyle zei

Je bent lekker creatief bezig, zowel met je Samsung als met bloemen uit de tuin.

Misschien levert je bijdrage aan het onderzoek wel iets op, het zou mooi zijn als het leidt tot beter leven met fibromyalgie.

Nog een fijn weekend en liefs, Ingrid

AweSomeLiving By Rosita de Jongh zei

prachtig sfeertje heb je neergezet ...en je bos wilde bloemen vind ik superrrr hou daar zelf ook van super dat je meee doet aan het onderzoek ik heb zelf ook fibromyalgie en weet heel goed wat het is ....dus wens je heel veel succes ermee ...een heel fijn weekend ..lieve groet rosita

Anoniem zei

Wat een heerlijke sfeerplaatjes. En je pioenrozen zijn inderdaad mooi geworden! Lekker om zo creatief bezig te zijn.
Ik ben heel benieuwd naar het onderzoek waaraan je meewerkt en wat dat aan resultaat oplevert.

Fijn weekend en lieve groet,
Gerry

Mayflower zei

Fijn weer iets van je te horen Marga.
Wat heb je een mooi kado gekregen en zo heerlijk in gebruik. Ik heb ook deze witte uitvoering en heb er al veel plezier aan beleefd.
Wat heb je een mooi kransje voor het Mariabeeld gemaakt en ik ben ook dol op uit de tuin of natuur geplukte boeketten.
Hopelijk levert die bijdrage aan het onderzoek je iets op.
Ik wens je een fijne week.
Lieve groet, Mea

lia zei

Je hebt een heerlijk en fijn kado gekregen hoor. Die zul je vast heel vaak gebruiken. En dan ook nog eens creatief bezig, dus dat is een heel goed teken.

Verder hoop ik voor je dat het onderzoek je iets goeds oplevert. Laat je af en toe eens wat weten wat je zoal moet doen. Mijn schoondochter die het dus ook heeft is onlangs in therapie geweest in Nijmegen en moest daar twee maanden lang twee dagdelen naartoe. Van haar heb ik ook wel iets geleerd.

Liefs Lia

Anoniem zei

Beste Marga,
Ik heb een vraagje over je blog, maar kan geen mailadres vinden. Zou je me een mailtje willen sturen op jerrel@serviesshop.com?
Alvast bedankt!

marga zei

Beste anoniempje
Je com kunt me mailen met je vraag op huismuz@gmail

Blog Widget by LinkWithin