vrijdag 7 september 2012

Zo lief………

vind ik het als iemand je give-away wint en je dan een kleinigheidje stuurt als bedankje.

Zo kreeg ik van Miranda van het mooie blog 'T Schuurtje een bedankkaartje met een leuk geurzakje……….
IMG_20120906_091223[1]
omdat ze mijn tijdschriften give-away had gewonnen! Helemaal niet nodig meis maar wel hartstikke leuk, dus bedankt! Het zakje hangt ondertussen te pronken aan een rek op onze slaapkamer!

Het onderzoek/programma waar ik aan mee werk is maandag zijn tweede week ingegaan. Er waren een paar meiden die vroegen of ik ze op de hoogte wou houden dus bij deze. Deze week was het de bedoeling dat ik 1 of 2 activiteiten in zou plannen, wat mocht ik zelf weten, en die iedere dag deed. Eerst een minuutje of 5 en dan elke dag een beetje langer proberen om te kijken hoe lang ik het volhield tot ik last kreeg. Ik ben weer begonnen met dansen, niet op dansles hoor………….niks voor mij……….maar gewoon lekker thuis op de muziek zoals ik dat jaren geleden deed en waar ik op een gegeven moment mee ben opgehouden, vraag me niet waarom want ik vind het weer heeeeerlijk om te doen. Vraag me wel af en toe af wat de mensen denken die langs lopen en naar binnen kijken en mij daar zien staan dansen maar who cares! Ook was deze week de bedoeling dat ik de stretch en ontspanningsoefeningen probeer die in het werkboek staan en een bodyscan die op de site beschreven stond. En zo houden ze me dus bezig maar ik vind het niet erg………want als ik er maar een ding van opsteek waar ik iets aan heb dan ben ik al dik tevreden!

Misschien nog een tip voor jullie dit weekend……….morgen gaan we naar de open dagen bij Corrie,  De zoete Inval……….
Corrie
ik verheug me erop.
Ze is morgen en zondag nog open en heeft hele mooie brocante spulletjes dus wie weet, misschien zie ik nog wel iemand van jullie daar!

Fijn weekend allemaal, groetjes Marga

10 opmerkingen:

Mayflower zei

Wat een ontzettend lief gebaar Marga, dat je zomaar zo'n lief bedankje heb gekregen. Dat zijn van die onverwachtse dingen waar je blij van wordt.
Ik hoop ook van harte dat al de onderzoeken je iets positiefs mogen brengen. In ieder geval heb je het plezier in het dansen weer gevonden.
Fijn weekend.
Lieve groet, Mea

Home and Lifestyle zei

Wat lief van Miranda dat ze je een bedankje heeft gestuurd!! Succes met de onderzoeken en dans jij thuis maar lekker verder, laat voorbijgangers maar denken! Dat kan trouwens ook heel positief zijn, want het ziet er wel vrolijk uit ;)!

Fijn weekend en liefs, Ingrid

Sezoentje-Sonja zei

Wat een leuk bedankje, en nog mooi ook!
Binnenkort ga je gewoon dansend door het leven, lijkt me leuk, ga ik ook eens proberen, lekker muziekje op en even gek doen, is wel iets voor mij denk ik ;))
Heel veel plezier morgen hoor lieverd, ik ben benieuwd met wat voor mooie spulletjes jij weer naar huis gaat komen:)
Liefs, Sonja

Blomkje en Wenje zei

wat lief van Miranda...en dat dansen....hier regelmatig Zumba na het eten...ha ha...moet je de buren dan eens zien kijken! Lachen! Trek je er dus idd maar lekker niets van aan!

Fijn weekend

Groetjes, Pietrik

Miranda zei

Graag gedaan! Lekker dansen en je eigen ding doen. Veel plezier morgen, wie weet wat je nog voor mooie spulletjes vindt...

Fijn weekend. Lieve groet, Miranda

Anoniem zei

Dat is een lief gebaar van Miranda!Daar wordt een mens blij van.
Leuk dat je ons op de hoogte houdt, ik heb er nieuwsgierigheid naar. En wat is er nu lekkerder dan lekker dansen op muziek.
Veel plezier morgen, het is voor mij veel te ver.

Lieve groet,
Gerry

Nancy B. zei

Jij danst nog maar even hoor. Fijn weekend.
Groetjes, Nancy

La Maison zei

Wat een klein gebaar al niet kan doen.
En dansend door het leven gaan, wat is er leuker?
Een gezellige dag morgen en groetjes
Hermine

Oude lappen zei

En mooie spullen gekocht? Ik hoop het voor jou maar kijken alleen is ook fijn hé.
Ik hoop dat het wat lukt met je nieuwe levenswijze.
Dansen is erg ontspannend!
Liefs Liliane

AweSomeLiving By Rosita de Jongh zei

wat lief dat je een gebaar terug heb gehad ...ben benieuwd hoe je dat onderzoek gaat ervaren ...ben benieuwd of je nog leuke dingen heb gekocht maar dan zien we dat vast wel weer hahaha fijne week lieve groet rosita

Blog Widget by LinkWithin