zaterdag 31 mei 2008

Herinneringen aan vroeger!!!

Een tijdje terug kreeg ik van mijn zus mijn werkboekje van de kleuterschool. Schijnbaar had mijn moeder dat aan een van haar kinderen gegeven omdat zij dat zo mooi vond en mijn zus had het al die jaren bewaard en nu kreeg ik het dus terug. Wat was ik toch creatief vroeger, hihihi. Kijk maar eens mee.
Wat een leuke herinnering......toch?????26 opmerkingen:

Marianne zei

Hartstikke leuk. Wat fijn dat je zus het al die tijd bewaard heeft. Zo'n boekje heb ik ook. Dat wil zeggen, een plakboek met allemaal kunstwerken van de kleuterschool.

LiLi M. zei

Ik vind het wel heel erg leuk om dit te zien. Ik had ook zo'n schriftje. Volgens mij met een aantal exact dezelfde 'creatieve' uitspattingen er in. Ineens kwam er zo'n herinnering in me op, dat ik op eigen houtje alvast aan een volgende opdracht begonnen was en dat dat dus echt niet de bedoeling was, nou oké juf niet getreurd dan scheur ik het werkstuk gewoon van het blad af. Dat was ook weer niet de bedoeling, tsjonge jonge in de jaren '60 werd je echt getraind om in de rij te lopen, het ging mij niet altijd goed af dus!
Leuk dat zo'n herinnering bij het zien van jouw boekje zo helemaal naar boven komt. Fijn weekend!

Kari zei

leuk he zo,n boekje,ik heb er ook nog een van vroeger.
Van mijn eigen kinderen heb ik dozen vol.
Vindt alleen als je er naar kijkt je je niet kan voorstellen dat je dat gemaakt hebt.Zelf heb ik er totaal geen herinderingen aan.gek is dat he..

Jeany in a bottle zei

He Marga, wat enig! En ik weet niet hoe oud je was (had je dat toch geschreven dan ben ik een beetje leesblind geweest) maar je bent zeer getalenteerd hoor. Fijne zondag.

marl1 zei

Wat een leuke herinnering en wat goed dat het bewaard is gebleven :-)
Dat creatieve zat er al jong in..;-))

Marian zei

Jee, zoiets heb ik ook nog liggen Marga, daar zaten we vroeger met het puntje van onze tong uit de mond en pietepeuterige vingertjes te vouwen en te plakken met die vieze lijm onder streng toezicht van de nonnetjes.
Lang geleden hè!

vosgesparis zei

heerlijk he als je zoiets ineens terug krijgt... mooi bewaard door je zus !

Brimstone zei

Geweldig om zo'n boekje nog te hebben. Er zitten echt heel leuke werkjes bij.
En nu heb je ze weer enig gefotografeerd.

NaturelSuus zei

Wat leuk om terug te zien!
Mooie herinnering...

jeanette zei

oohh...marga wat een ontzettend leuk boekje zeg! net je wat je zelf ook al zegt, je bent super creatief...leuk dat dit bewaard is gebleven, ik heb ervan genoten!

My lovely cottage zei

het talent zat er al vroeg in bij je!

rosabeer zei

Wat leuk omdat weer terug te krijgen. En wat een leuke blog heb je erover gemaakt.
Groetjes Marja

beuzeblaadje zei

Dat is ZEKER een hele leuke herinnering Marga! Super dat dit zo goed bewaard is gebleven, ik wou dat ik ook nog zo iets had!

In de kluis er mee! En zo nu en dan bekijken en koesteren!

Groetjes,
beuzeblaadje

Min verden zei

I love your blog and I wished I understand the text. I look at your pictures. I have a challenge for you at my blog. Hanne

lenie zei

dit is écht leuk ..
kan me niet herinneren dat er een werkboekje werd bijgehouden , maar zou het wat graag willen hebben ;))
nu heb je er weer een creatief log van gemaakt ...leuk !!
groetjes Lenie

Twa zei

Wat een schattig boekwerkje.
En wat creatief allemaal. Leuk dat het boekje bewaard is gebleven.

casa nostra zei

wat leuk dat je dat nog hebt! nu ik dat zie, herinner ik me ook dat ik wat van zulke werkjes toen gemaakt heb. misschien ligt mijn boekje ook nog bij mijn ouders op zolder, zou wel leuk zijn.

Anoniem zei

Hoi Marga,
Kan me alleen maar aansluiten bij de vorige schrijfsters,het is heel bijzonder om zo'n tastbare herinnering aan je kindertijd te hebben!
Fijne week, Janneke

THEA zei

Heel erg leuk, zeker als je dat onverwacht zomaar weer terug krijgt. Goed bewaren, dat blijft leuk, creatief was je zeker!!
Zat er dus al vroeg in!!
Fijne dag, groetjes Thea

Yolanda Elizabet zei

Ja Marga, dat is heel erg leuk en ook heel bijzonder dat jij dat boekje nu weer terug hebt. Toen ook al een crea bea, da's duidelijk. ;-)

vosgesparis zei

Ik denk dat als je het Franske Stemninger boek leuk vind en graag op de scandinavische blogs rondkijkt je de Vakre zeker wel leuk vind. Het is in ieder geval elke keer een lekker dik nummer dus daar kun je je geen buil aan vallen, ik zit zelf ook nog op t nieuwste nummer te wachten dat elke moment in de bus kan vallen ;) en wat betreft de draadkandelaars die zie ik hier echt niet of ik let er niet op , t viel me gewoon op dat je ze steeds tegen kwam. maar ik ben er niet echt naar op zoek, ik heb al zo'n grote verzameling en daarvan heb ik ook net de helft weer eens van weg gezet.. maar wel heel lief dat je aan me dacht ;))Heb je trouwens nog een leuke bestemming voor je grote zinken bakken gevonden of ben je zoals ik dat t een tienjarenplan is haha

Jeany in a bottle zei

Hoi Marga, ik moet je even vertellen dat ik dat tafeltje met die engeltjes toch zo leuk vind he?

casa nostra zei

hoi marga, mijn laatste stempels heb ik besteld bij: www.stampedhouse.nl maar ik haal ze overal vandaan, internet, kruidvat, action en soms op beurzen.

Something White zei

De herinneringen komen bij mij ook weer naar boven als ik jouw geweldige boekje bekijk! Ik zie vooral nog die zwarte bladen voor me waar we dan - net als jij hierboven - met vetkrijtjes dezelfde vlakken moesten tekenen en dan inkleuren. Ik vond die teken- en knutseluurtjes op school (en thuis) natuurlijk het meest leuke tijdverdrijf :D
Van mijn eigen kinderen hou ik ook een ruime 'bloemlezing' van hun werkjes bij, zodat ze er later nog plezier aan kunnen beleven, zoals jij nu ook had. Fijne zondag nog en groetjes.

Anoniem zei

Wat leuk dat je dat nog terugziet na al die jaren..
Geweldige herinnering
Dag, marjolein

LaurieAnna's Vintage Home zei

:)

LaurieAnna

Blog Widget by LinkWithin