zondag 6 januari 2013

Het kan nog net!

Happy 2013
Ik wil jullie allemaal nog een gelukkig nieuwjaar wensen. Dat al jullie wensen uit mogen komen dit jaar en ik wens jullie allemaal een goede gezondheid………dat is toch het allerbelangrijkste!

We dachten eerst dat Jos morgen weer moest werken maar hij heeft een sms-je gehad dat ie morgen ook nog thuis mag blijven. Zijn jullie nou ook zo blij dat het allemaal achter de rug is en dat het gewone leven weer is begonnen? Ik wel hoor, ik vind het altijd wel gezellig maar als het weer voorbij is vind ik het ook weer goed geweest.
Vandaag zijn we een leuk kastje gaan ophalen dat ik heb gekocht bij La-Barbotine in Maaseik. Moet alleen nog ff wit gemaakt worden maar ik ben er superblij mee. De foto hieronder is van in de winkel bij Petra maar dan kunnen jullie al kijken wat voor kastje het is. Ik verheug me er al op om het een plaatsje te geven en het leuk te decoreren, dat kan met die plankjes van het opzetstuk leuk!
kastje

Liefs Marga

7 opmerkingen:

Home and Lifestyle zei

Voor jou ook nog alle goeds en veel gezondheid gewenst voor het nieuwe jaar, Marga! Ik vind je kast een plaatje, het model is ook zo mooi. Ik ben benieuwd hoe de kast bij jou thuis staat, als ie geverfd is.

Een fijne avond! Lieve groet, Ingrid

Anoniem zei

Marga, ik wens je alle goeds in het Nieuwe Jaar 2013!
En ik vind je kastje leuk, heel benieuwd hoe die er straks uitziet als hij geverfd is en ingericht!

Lieve groet,
Gerry

Miranda zei

Een gelukkig en gezond nieuw jaar gewenst! Wat heb je een prachtig kastje gekocht.

Fijne avond. Lieve groet, Miranda

oma leentje zei

Moet zeggen dat ik dit kastje in deze kleur ook heel erg leuk vind echt waar. Vandaag 3 koningen mag het nog dus ik doe het ook nog een keer hier. 2013 mogen daarin al je dromen uitkomen en de allerbeste wensen ......
Liefs Leni

Pauline Kick - beeldend kunstenaar zei

Een goed, gelukkig en gezond 2013, het start in ieder geval met nog een vrije dag en een heel mooi kastje.

we zien de plek straks vast wel op een foto langskomen,

groeten Pauline

lia zei

Jij ook een heel mooi 2013 Marga.
En met dat kastje kun jij heerlijk rommelen. Echt een Marga-kastje.

Wel laten zien steeds hé.
Liefs Lia

Passione Helena zei

Lieve Marga, voor jou ook een heel gelukkig, gezond 2013 gewenst! En zo te zien is deze creatief van start gegaan..wat een mooie kast! Kan me voorstellen dat je blij bent dat iedereen weer aan het werk is..je handen jeuken om er mee aan de slag te gaan haha.

Succes!! Het resultaat zullen vast nog wel kunnen bewonderen.

Liefs Helena

Blog Widget by LinkWithin