maandag 20 juni 2011

Gisteren…………

vaderdag dus, is hier niet zo’n leuke dag. Mijn vader en schoonvader zijn allebei overleden en wij zelf zijn ongewild kinderloos dus er valt niks te vieren!
Dan maar een rommelmarkt meepikken dus gingen we, ondanks de dreigende donkere luchten, op pad naar de jaarmarkt in Doenrade. Andere jaren heel goed bevallen en leuke dingen gescoord maar wat viel dat dit jaar tegen zeg! Een heleboel kraampjes waren leeg en voor de rest, mmmmmmmmja……wat zal ik eens zeggen? Het viel dus tegen. Ondanks dat toch twee leuke schaaltjes gescoord voor bij mijn verzameling serviesgoed, heb ik wel ff heel goed voor moeten zoeken maar ze zijn leuk……kijk maar! Het eerste is de vierkante schaal bovenop…..
IMG_8376
en het tweede is het kleine ovale schaaltje!
IMG_8377
Ze zijn leuk hé, dat dan weer wel.

Op de terugweg besloten we bij vrienden een bakkie te gaan doen, altijd gezellig! Toen we daar kwamen bleek dat ze die dag meededen aan een open tuinenroute…….leuk! Zit er over te denken om volgend jaar misschien ook aan mee te doen en dan misschien met brocante-verkoop? Wie weet……jullie horen het wel tezijnertijd! Toen we buiten een bakkie zaten te doen, er kwam een waterig zonnetje door,
IMG_8347

begonnen te eerste bezoekers binnen te druppelen. Wij zijn toen, nadat ik een rondje foto’s had gedaan, weer naar huis gegaan. De foto’s laat ik jullie volgende keer zien!

Fijne dag allemaal, groetjes Marga

11 opmerkingen:

Corine zei

Een dag met een pijnlijk randje, goed dat je dan zelf actie onderneemt en er toch iets leuks van maakt! Lijkt me helemaal leuk zo'n tuinenroute, zeker als de zon dan ook nog even komt kijken :)
Lieve groet, Corine(THUIS)

Anoniem zei

Hey Marga, fijn te lezen dat jullie toch nog een mooie zondag hadden. Pffff, je schaaltjes zijn suuuuuuupermooi zeg, ik vind ze allebei mooi apart van model!
Ben benieuwd naar de tuinfoto's!
Lijkt me leuk als jullie volgende keer zouden meedoen, dan kom ik zéker af hoor ;)
Fijne week van Sonja

Miranda zei

Dat zijn inderdaad de minder leuke dagen, maar ondanks dat hebben jullie er samen toch iets gezelligs van gemaakt! Zo'n open tuinroute is echt erg leuk, afgelopen zaterdag ben ik nog in een dorpje hier in de buurt geweest waar dit ook werd gehouden.

Fijne dag,
Miranda

Anoniem zei

Ja dan snap ik dat vaderdag word over geslagen,mijn vader is er ook niet meer,mijn lief was zaterdag al bij zijn vader geweest,je hebt leuke serviesjes gevonden,gaaf open tuin,zou ik ook super vinden,ik wens je een fijne week,lieve groet Joke.

Angela zei

Die schaaltjes zijn heel leuk!
Toch nog een gezellige dag geworden met een beetje zon.
Groetjes,
Angela.

Inka en André. zei

O,wij weten hoe is het om door bep dagen heen te moeten,allebei onze ouders verloren en ook kinderloos,helaas maar we zijn er ook toch redelijk door heen gekomen,je hebt mooie spulletjes gekocht en wat een leuk idee om je tuin open te stellen met brocante verkoop,ik heb er ook weleens overnagedacht maar dre wil er niet aan,fijne middag verder,gr van ons

Twa zei

Nou, jullie hebben er toch een hele leuke dag van gemaakt. Jammer dat de score wat laag was, maar desalniettemin, toch wat leuks gevonden. Leuk zo'n open tuinen route. Ik heb helaas een piepklein tuintje dus valt er bij mij niet veel te zien. We horen wel of jij volgend jaar mee doet.
Groetjes Antoinette.

Home and Lifestyle zei

Heel begrijpelijk dat jullie van vaderdag niet vrolijk worden, ik weet niet hoe ik het zelf gevonden zou hebben als we ongewenst kinderloos zouden zijn gebleven...dat lijkt me niet makkelijk!

Gelukkig hebben jullie toch een leuke dag gehad, hier in de buurt is aankomend weekend een open tuinen route!

Een fijne avond! Lieve groet, Ingrid

Kim zei

Ja dat zijn dan geen leuke dagen. Gelukkig hebben jullie je toch vermaakt.

Ik heb trouwens een leuke give-away van Ramsign, dus als je kans wil maken om een leuk emaille nummerbord te winnen kom dan even buurten op mijn blog.

Groetjes van Kim

It's me zei

Ik gooi je lootje nog in de bak hoor......en ga je gelijk volgen...leuke blog heb je !!..volg jij mij ook ????....liefs fijne week tot gauw !!..xxx...

Wateringen zei

Hay Marga,

Dat viekante schaaltje is supermooi!
En zo'n tuinenroute lijkt me erg leuk om eens mee te maken.
En als jij meedoet met zo'n tuinenroute dan krijg jij het heel druk, dat weet ik zeker..

Doegiessssssssss....Marijke

Blog Widget by LinkWithin