vrijdag 5 december 2008

Kerstsfeer/Christmasatmosphere

Vorige zondag naar een kerstmarkt geweest waar ik al wat kerstspulletjes heb gekocht en langzaam aan begint er een kerstsfeer te onstaan in huis. Gistermiddag ff de zolder opgedoken om de door de jaren heen verzamelde kerstspulletjes ui te zoeken. De engelenvleugeltjes en de kerstengelen hebben al een plaatsje gevonden!!!
Last sunday i've been to a cristmasfair were i bought some christmasdecorations and the christmas atmosphere is slowly developing. Yesterdayafternoon a went to the attic to sort out the through the years collected christmasdecorations. The angelwings and the christmasangels already found their place!!!

13 opmerkingen:

Brimstone zei

Heerlijk om weer met de kerstspullen te gaan frutten. Je engeltjes zijn prachtig.

Jeany zei

Marga ziet er mooi uit, "edel", zouden de duitsers zeggen, ben benieuwd naar de rest, Grüsse von Jeany en Sjuul

vosgesparis zei

schattig zijn die kleine kerstballetjes he, ik heb ook wat sterretjes besteld ;) Vind t mooi hoe je ze in de schaal hebt liggen.

Ik kreeg tot mijn verassing een pakketje van je in de bus...de pakjes liggen samen met je lieve kaart te wachten tot mijn verjaardag, je moet het toch een beetje spannend voor jezelf maken he ;) hardstikke lief van je en natuurlijk helemaal niet nodig maar ohh zo leuk dus alvast hardstikke bedankt...wordt vervolgd natuurlijk
liefs, desiree

belle-blanc zei

Oh ja, es weihnachtet sehr bei Dir! Mein Favorit ist die wunderschöne Zinkschale mit den Silberglas Anhängern... Wunderschön! Liebe Grüße, Mira!

Elly zei

Wat zijn die zilveren kerstboompjes mooi!!! Het begint al echt kerst te worden bij je! Het ziet er gezellig en sfeervol uit! En nu kan het genieten beginnen!

Marian zei

Jeee Marga, ik kom hier (eindelijk) weer eens even gauw aanwaaien en zie meteen dat je ook niet bepaald stilzit, gezellig allemaal weer hè, ik ben er nog niet aan toegekomen, wel de kerstdozen achter de zolderluiken vandaan gehaald, maar de rest moet nog komen, de dagen zijn te kort en gaan te snel!
Groetjes maar weer ook aan Jos!
Marian

THEA zei

Hoi Marga, het word al steeds meer Kerst bij jou !!
Lekker is dat als niet alles in een keer hoeft. Dat maak ik dit jaar ook voor het eerst mee.
Ik heb ook al een klein beetje kerst in huis.Toen ik nog werkte moest altijd alles in een keer klaar, nu kan ik er weken over doen. Das genieten.
Je vroeg naar de kerstmarkt, het is maar een kleine, en word gehouden in Helden.Voor mij is het evengoed spannend! Wat ga je maken, en hoeveel ???? Moeilijk!!
Ik heb tijd en data op m'n Crea blog gezet, zo dat je het even na kunt lezen.
Fijne woensdag Marga, groetjes Thea

Lief Leuk & Anders zei

Moie plaatjes. Vooral de bovenste foto. En die vleugeltjes zijn schattig, zeg!

Millas hem zei

So many nice pictures, i love "poormanssilver!"
Hugs Camilla

I. zei

Heerlijk, hè, die kerstsfeer! En overal doe ik wel ideetjes op ;-) 'k Heb alleen geen tijd om te fotograferen momenteel, pfffff, ...

Yolanda Elizabet zei

Wat ziet dat er sfeervol uit, ik vind vooral dat zilver en de engeltjes prachtig. Die vleugeltjes zijn helemaal leuk. Ben benieuwd hoe je de rest van je huis op zijn Kersts is. Krijgen we dat ook nog te zien?

monique zei

Wat ben ik blij dat ik gewoon weer thuis online kan zijn. Ik zie dat ik overal veel gemist heb. wat een prachtige foto's heb je weer gemaakt. Ik ga gauw nog even hier verder kijken.
Groetjes,
Monique.

THEA zei

Ik zie dat bij jou alles lekker rustig is. Het weer werkt niet echt mee, vind je ook niet.
Ik zou het liefst met een heel dik boek op de bank gaan zitten.
Binnenkort gaat dat ook gebeuren, vast en zeker!!!

Geniet alvast van de kerstsfeer, groetjes Thea

Blog Widget by LinkWithin