zondag 21 november 2010

Zó moe!!!

Zoals sommigen van jullie weten zit ik niet helemaal gezond in mijn vel. Ik heb al heel lang fibromyalgie en CVS en dat is op zich geen pretje hoewel ik blijf zeggen, er zijn ergere dingen! Maar sinds een tijdje heb ik er een hardnekkig virus bij waarvan ik nog veel erger moe ben dan “normaal”! Ik heb er dagen bij dat als ik ‘s morgens met onze meisjes heb gelopen en het pluimvee heb verzorgd ik al weer zó ontzettend moe ben dat ik om half negen (‘s morgens dus) al weer op de bank kruip en meteen weer in slaap val. Volgens mijn huisarts kan dit een paar maanden gaan duren en moet ik “gewoon” aan de vermoeidheid toegeven wat ik dan dus ook maar doe. Ik kan jullie vertellen……leuk is anders! Maar goed…..ik probeer op mijn goede momenten hier en daar een blogje mee te pikken, zo goed en kwaad als het kan maar dit is dus de reden dat ik op het ogenblik weinig achter de computer te vinden ben!

Op mijn speurtocht naar een voor mij goed werkende agenda kwam ik De Organizing Agenda 2011 tegen!

IMG_7556Kon er zelfs online een paar pagina’s van bekijken en het leek me wel wat dus maar besteld en ik moet zeggen……het ziet er goed uit! Een week is overzichtelijk verdeeld over twee pagina’s…..
IMG_7557met onder aan één pagina ruimte om te plannen wat je die week wilt  koken en ruimte voor eventuele boodschappen……. 
IMG_7558en onder aan de andere pagina ruimte voor het plannen van het huishouden.
IMG_7559Door de hele agenda heen staan ook handige en bruikbare tips!
IMG_7560Achter in de agenda staat een basis boodschappenlijst…..ook best handig,
IMG_7566en een handige taakplanner!
IMG_7567Wat ik ook héél handig vind zijn de stickervellen die erbij zitten om dus écht helemaal niks meer te vergeten!!!
IMG_7561IMG_7564IMG_7565Als het nou nog fout gaat dan weet ik het ook niet meer hahahaha!

Fijne zondag allemaal, liefs Marga

18 opmerkingen:

Karin zei

Doe het rustig aan, je lichaam vraagt erom!
En een goede agenda is onmisbaar!

wonen bij de dijk... zei

fibro, is bij mij zeer bekend, vooral met die koude vochtige dagen staan al mijn spieren stram..
Doe kalm aan, zegt de ene eigenwijze fibropatient tegen de andere,want dat kalm aan doen, zit vaak niet in ons systeem...
veel plezier met je agenda..
ik heb net een pink ribbon agenda gekocht..
cobi

Home and Lifestyle zei

Wat vervelend, wat het liefst voel je je toch de hele dag fit! Maar je hebt denk ik weinig keus, ik hoop dat je je door rust beter gaat voelen!

Ik heb al een paar jaar de Seasons agenda, maar deze agenda van jou is ook erg handig!

Sterkte met alles! lieve groet, Ingrid

Bonjade zei

Handig handig......
Rustig aan en ik zie je vanzelf eens weer toch?
Fijne zondag
LIefs

Trea zei

Ik heb de agenda ook even bekeken en het is wel een heel mooi exemplaar voor het drukke georganiseerde leven wat we leiden, ga morgen even bij de Bruna kijken, daar schijnt ie ook te koop te zijn...enne rustig aan hè, ik moet het ook vanwege een peesontsteking in m'n schouder en weet precies hoe het werkt, als je werk ziet pak je het ook aan en dan wordt je weer afgestraft door je eigen lichaam...fijne zondag

Lieve groet, Trea

Anoniem zei

Tja, Marga, luisteren naar je lichaam lijkt me hier echt wel de enige mogelijkheid. En ook ik ken dat ellendige moegevoel maar ertegen ingaan helpt (deze keer) echt niet vrees ik.
Moed houden wel ;)
Supertip van die agenda,
fijne zondag van Sonja xxx

Pink Princess zei

Ja tis een vervelende aandoen, Fybro...niks aan hoor...en dat vermoeide, ook DAT komt me helaas veel te ekend voor. Maar wij vrouwen zijn dan ook vaak weer zo eigenwijs om TOCH maar door te gaan want dit moet en dat moet....tegen beter weten in.

Beterschap en doe rustig aan (zei de een tegen de ander haha)

vosges paris zei

Altijd moeilijk om de huiste agenda te vinden ;) fijn dat je even de tijd nam om een berichtje achter te laten.. sterkte met allees t zal vast wel weer beter gaan over een tijdje en anders gewoon even lakker een winter slaapje toch
x dees

lia zei

Wat hebben toch veel blogdames last van dat fibrootje, zoals ik zelf o.a.
Maar doe lekker rustig aan meid. En voel je niet verplicht om bij iedereen op "visite te komen".

groetjes Lia

Tanja zei

He vervelend voor je Marga, maar pas goed op jezelf en luister naar je lichaam.
Ik wens je heel veel sterkte

Groetjes
Tanja

O ja, die agenda die lijkt mij wel heel handig ga eens op zoek.

Antonia zei

Balen Marga, dat het nu nog slechter met je gaat. Laat je maar lekker verwennen, sterkte gewenst voor jullie allebei! Lieve groet, Anja

G-style zei

Hoi lieve Marga,
aan de agenda zal het dus niet liggen..........

Wat vervelend meid dat het even weer niet gaat met de gezondheid , daar blijf je toch zoet mee he....

Nou ik hoop dat het snel weer beter zal gaan en je je weer fitter en energieker voelt.
Tot dan lekker rustig aan doen en genieten van de leuke dingen.

Lieve groet van Gea

Corine zei

O zo vervelend hè als de vermoeidheid een tijdje extra hevig is! Ik ben zelf ook ervaringsdeskundige met CVS en fibromyalgie, weet dus dat het niet over gaat, maar gelukkig komen er na zware tijden altijd wel weer lichtere tijden! Geniet van wat je nog wel kunt of van wat anderen doen, het leven is te mooi om te sikkeneuren hè?! groeten, Corine(THUIS)

Nicole zei

Hoi Marga,

wat erg dat er nu ook dit nog bij gekomen is, verdorie!
Het is niet fijn, maar rust maar gewoon als je kan, denk dat dat het beste voor je is.
Sterkte en een fijne week!
Nicole

Anoniem zei

Balen voor je,ik heb een keer een bacterie in mijn bloed gehad en was maanden moe,vreselijk dus weet hoe je,je voelt,gewoon toegeven eraan hoor,dan maar minder bloggen,ik koop meestal ook een agenda om er vervolgens niets mee te doen,dus dit jaar,sla ik maar over haha,fijne week,lieve groet Joke.

Home and Lifestyle zei

Bedankt voor je lieve reactie op mijn "Een wonder" post. Ik begrijp heel goed dat je tot groot verdriet geen kinderen hebt kunnen krijgen! Nadat mijn eerste zwangerschap in een miskraam eindigde en wij ook een onzekere tijd tegemoet gingen, werd ik van het idee van een kinderloos leven ook erg verdrietig. Ik voel mij daarom ook erg rijk met twee dochters, iets wat ik jou ook van harte had gegund!

Een lieve & hartelijke groet, Ingrid

Judith zei

Ik hoop dat t wel beter met je zal gaan.lijkt me zwaar. leuke agenda.. ik doe t maar weer een jaar met de gratis agenda die we bij de kerstzegels krijgen.. ik gebruik hem niet zo veel...dus ik vergeet de helft meestal hahha

Mayflower zei

Wat vervelend dat je dit er nu ook bij heb gekregen. Denk goed om jezelf lieve meis.
Wat een handige planner.
Lieve groet, Mea

Blog Widget by LinkWithin