maandag 9 november 2009

Zaterdag…………….

hebben we heerlijk gewandeld met de meisjes(onze honden)! Van tevoren had ik de batterijen van mijn digi geladen zodat ik ook veel foto’s kon maken maar zo liep het niet. De batterijen waren weer in ‘n tijd van niks leeg en aangezien dat de laatste tijd vaak zo gaat is Jos me maar nieuwe batterijen gaan halen. Schijnbaar gaan ze toch maar ‘n bepaalde tijd mee maar goed, hier toch ‘n paar foto’s van onze heerlijke herfstwandeling!!!

IMG_6015IMG_6016

IMG_6012IMG_6017Paddestoelen vind ik dus echt mooi, ik zag alleen helemaal geen ene rood met witte stippen……..wel kwamen we nog dit kabouterdorp tegen!!!! Leuk hé.

IMG_6022Ook zagen we in de eikenbomen deze “zakken” hangen maar we weten niet wat het waren…..misschien dat iemand van jullie dat weet?

IMG_6026IMG_6027

Sorry dat ik de laatste tijd zo weinig bij jullie blogs ben komen kijken, ik heb op het ogenblik nogal pijn in mijn handen door de fibromyalgie en ik ben al blij als ik zelf een logje gemaakt krijg. Dit logje heb ik ook met pauzes geschreven maar zo gauw het wat beter gaat kom ik weer gauw eens kijken!!!!!

Fijne dag, groetjes Marga

14 opmerkingen:

Mayflower zei

Hoi Marga, voel je niet bezwaard hoor, gewoon je eigen tempo aanhouden. Het is al vervelend genoeg voor je, hopelijk gaat het snel weer iets beter. Van je foto's heb ik genoten, vooral die enkele paddestoel, wat apart.
Groetjes Mea

ingrid zei

Hai Marga, wat heb je weer mooie foto's gemaakt. Vervelend dat je zo'n last hebt van je fibromyalgie, mijn vriendin heeft het ook heel erg en altijd veel pijn en niet lekker. Dit weer werkt natuurlijk ook helemaal niet mee, vochtig en kil.
Ik kijk altijd even naar je blog en vond het leuk om weer iets te lezen.
Nou, veel liefs en groetjes van Ingrid.

THEA zei

Hallo Marga,

Dat geeft toch niks, doe vooral niet meer als goed voor je is!!
Rustig aan.

Jaaa, die batterijen vervelende digen altijd op het verkeerde moment leeg!!

Maar nu er nieuwe inzitten kun je weer lekker foto's maken.

Fijne week,groetjes Thea

lia zei

Hoi Marga.

Weet als geen ander hoe dat is. Gelukkig werken de medicijnen die ik kreeg van de reumatoloog goed, en kan mijn handen weer goed gebruiken. Maar je hebt mooie foto's genomen. Hier had dat zaterdag niet gekund. Alleen regen.

groetjes Lia

Home and Lifestyle zei

Ondanks de nagenoeg lege batterijen heb je mooie foto's gemaakt, de paddestoelen staan er prachtig op!

Vervelend hoor, zulke klachten, ik wens je er veel sterkte mee!

Lieve groet, Ingrid

Rianne zei

Hoi Marga,
Heerlijk die herfstwandeling en ik heb genoten van je foto's! Doe rustig aan, we zien je vanzelf weer verschijnen!
Groetjes en een fijne week!

jeanette zei

wat brengt de natuur toch altijd veel moois. prachtig vind ik je foto`s! ik hoop dat het snel weer wat beter gaat, iig pijnloos das wel zo fijn. doe rustig aan hoor. net wat mea egt, je moet je niet bezwaard voelen hoor. wij blijven wel:-)

NicolElisA zei

Hai Marga,
kreeg net n mail dat honing en kaneel zooo goed moeten zijn...je kunt meer dan proberen, want schaden kan het niet! Drink s'morgens en sávonds een kop heet water met 2 lepels honong en een theelepeltje kaneel....Succes!
Groetjes, Nicole

LiLi M. zei

Hee Marga, kalmpjes aan hoor, dan breekt het lijntje niet. Wij wachten wel...hihihi! Mooi die herfstfoto's, ik ben dol op de seizoenen, ik zou nooit in een land met een tropisch klimaat willen wonen! Is dat geen wespennest daar aan die boom? Ik weet niet hoor, ik ben een echt stadsmeisje ;-). Marga ik wens je het allerbeste!

Corine zei

Ondanks het (heel herkenbare) batterijgedoe toch leuke herfstfoto's! En volgens mij is die zak een wespennest toch? Sterkte met de pijn, ik ben ook een lotgenoot en de herfst is niet de beste tijd hè?! Groeten, Corine(THUIS)

Planthunter zei

Hallo
sehr schöne Fotos vom Spaziergang....die Nester habe ich auch noch nie gesehen....Gute Besserung!LG Sandra

belle-blanc zei

Das war wirklich ein wunderschöner Herbstspaziergang. Danke für die wunderschönen Bilder, Liebe Grüße und Gute Besserung, Mira!

Antonia zei

Hallo Marga,
ik had hetzelfde probleem met de batterijen. Heb nieuwe oplaadbare batterijen en nu werkt het weer perfect. Wat een mooie foto's zeg, super! Wat er in de bomen hangt weet ik echt niet, nog nooit zoiets gezien. Veel sterkte gewenst en zorg goed voor jezelf!
Groetjes Anja

Marian zei

Dat was wel een heerlijke herfstwandeling Marga, prachtige dingen onderweg gezien, wow!
Gelukkig heb je ondanks de snel lege batterijen nog aardig wat kunnen fliepsen.
Heb je inmiddels al nieuwe batterijen?
De rood-met-witte-paddestoelen staan altijd in de buurt van berkebomen Marga, dat vergemakkelijkt het zoeken misschien?
Vervelend en ook lastig dat je zo'n pijn in je handen hebt, dit weer werkt daar zeker niet aan mee, eerder tegen.
Gauw even naar je volgende logje!
groetjes, Marian

Blog Widget by LinkWithin