zondag 7 juni 2009

Picasaforumdag

24 Mei was al weer de tweede forumdag van het Picasawoonforum waar ik bij ben. Deze keer was het in Oosterhout bij Brocanterie Déjà-vu. De eiganaresse van Déjà-vu, Désirée is ook bij dat woonforum en stelde haar winkel en tuin ter beschikking.......prachtige locatie en voor de echte brocante liefhebber een échte aanrader om eens heerlijk te snuffellen!!!! Hieronder een kleine impressie van deze fantastische dag.

Picasadag 2009 Picasadag 2009 1

Picasadag 2009 2 Picasadag 2009 3

Picasadag 2009 4 Picasadag 2009 5

Picasadag 2009 6 Picasadag 2009 7

Picasadag 2009 8 Picasadag 2009 9

En last but not least mijn picasavriendinnetje Cathy en ik(rechts).

Picasadag 2009 10

Ik heb genoten.......van de winkel, het franse terras, oude bekenden en nieuwe gezichten. Op naar de volgende forumdag!!!!

Groetjes Marga

9 opmerkingen:

Elly zei

Je hebt er leuke, gezellige collages van gemaakt, die het sfeertje helemaal goed weergeven! Vorig jaar was het ook zo gezellig, dit jaar weer zo te zien!
Nog een hele fijne week!

Simple pleasure zei

Dat ziet er héél gezellig en sfeervol uit. Een mooie plek om elkaar te ontmoeten. Mooie collages!
Groetjes Jo.

G-style zei

Hoi Marga ,
mooie collages heb je van die gezellige forumdag gemaakt , ziet er allemaal zo knus uit , ik had gewild dat het wat dichterbij was maar helaas ...........
groetjes Gea

jeanette zei

oohh..leuk marga dat jij ook geweest bent, mar je foto`s zijn wat klein dus ik kan er niet zo heel veel van zien maar je zit te schitteren op het bankje, dus je hebt het vast erg gezellig gehad!
fijne week alvas!

Twa zei

Het ziet er inderdaad mooi uit bij deja-vu. Mooie collages. Ik wilde er ook graag heen, maar ik kon die dag niet helaas. Jammer, ik had daar ook graag even willen rondneuzen.

casa nostra zei

nu is het me dan eindelijk gelukt om weer op je blog te komen, hoewel het net ook al weer 2x afgebroken werd. ik heb het wel bij meerderen, dus jij bent niet de enige. ziet er allemaal weer heel gezellig uit op de forumdag. ook op de andere fairs waar je geweest bent, ziet het er ook heel gezellig uit.

The Old and the Beautiful zei

Het was echt een superdag he? Het weer zat ook al zo mee.
Het is dat ik te verlegen ben om in mijn eentje te komen maar anders had ik het wel een keertje leuk gevonden om mee te maken.
Nou ja, geniet toch wat mee met jou foto's.
Groetjes,
Gonda

Anoniem zei

Nou Marga dat zag er gezellig uit in Oosterhout !!!
Daar had ik ook graag even rondgekeken...als je dan thuis komt heb je weer volop inspiratie om thuis weer wat deco-dingetjes te gaan doen hè ??
Fijne week nog, Janneke.

Me zei

leuk dat je bij mij op visite kwam!

Ik vind deze winkel super...we gaan niet zo vaak hoor, want het liefst zou ik er alles kopen! zoals de keuken en de slaapkamers!
helemaal in mijn stijl!
gr. Anna

Blog Widget by LinkWithin