dinsdag 7 april 2009

Kleine update

Hoi allemaal

Omdat er meiden zijn die nog steeds informeren hoe het nu met me gaat hier ff een kleine update. In het begin had ik veel last van de medicijnen die ik slik voor mijn diabetes, vooral héél erg moe en misselijk, maar nou beginnen ze dan toch eindelijk hun werk te doen en begin ik me steeds wat beter te voelen. Ik lig wel nog steeds 's middags ff op de bank voor een dutje omdat ik voel dat ik dat nog steeds nodig heb maar de misselijkheid is gelukkig over. De laatste keer met bloedprikken waren mijn waarden weer heel goed dus het gaat de goede kant op. Gelukkig komt het goede weer er weer aan en ben ik ook weer af en toe in de tuin bezig en dat doet me zowiezo goed!!! Dus vanaf nu ga ik proberen er weer wat vaker te zijn en kom ik ook weer eens bij jullie allemaal bij lezen, niet allemaal tegelijk natuurlijk! Ik wil jullie allemaal bedanken voor jullie welgemeende interresse dus...............bedankt allemaal.

Liefssss Marga

16 opmerkingen:

G-style zei

Lieve Marga ,
wat fijn dat je een beetje op regel komt met de medicijnen ,dat heeft inderdaad even tijd nodig en je moet ook weer wennen aan andere medicatie.
Ook in je hoofd moet je natuurlijk alles verwerken ,al met al geen gemakkelijke klus maar jij komt er wel !!
Leuk dat je af en toe weer tijd hebt om te bloggen , ik vond het ook zo geweldig wat je voor Myrna hebt gedaan op picasa, die was zichtbaar ontroerd ....die lieverd en jij bent al net zo'n lieverd....
Ik wens je dan ook vanaf nu alleen maar al het goede toe wat je gezondheid betreft en inderdaad meid ,het wordt mooi weer en daar knap je ook van op.
groetjes Gea

Bonnie zei

Wat leuk dat je even bij me langs kwam en gaat volgen. Thanks.
Zo kom ik nu eens bij jou terecht.
Ik lees dat het even wat minder met je ging.....maar gelukkig gaat het de goede kant weer op.
Heerlijk nieuws moet dat zijn voor je......geniet daar maar een beetje van.......
Rustig aan en tot gauw.

fijne avond

Elly zei

Fijn om weer iets van je te horen! en gelukkig een positief bericht! Hopelijk ben je straks helemaal aan de medicijnen gewend en wordt het leven er weer wat aangenamer door. Ja, een beetje mooi weer doet een mens goed net als een beetje rommelen in de tuin. Niets fijners als al het groen weer te zien ontluiken en te genieten van de eerste lentebloemen. Ik wens je alvast hele fijne paasdagen Marga! En hopelijk gauw weer tot blogs!

THEA zei

Heej Marga, fijn dat je weer aanwezig bent, en 't een heel klein beetje beter met je gaat.
Het was bij mij erg druk de laatste tijd, zoals je zag, maar ik heb geregeld aan je gedacht.

Het mooie weer zal je vast goed doen,ik meen me te herinneren dat jij een mooie tuin hebt. Geniet er maar van.Niets is zo rustgevend als lekker buiten in de natuur, tussen de vogels en de bloemetjes.

Liefs,Thea

jeanette zei

hi lieve marga, ik heb net je vorige post nog even gelezen en wist helemaal niet joh dat je je webshop hebt gestopt en ook niet dat het even niet zo goed met je gaat. ik weet als je de juiste medicatie krijgt dan gaat alles stukken beter maar net wat gea ook zegt, dat heeft even tijd nodig. fijn dat je even bericht komt doen. en ik wens je heel veel beterschap met alles..

liefs,
jeanette

Something White zei

Lieve Marga, ook vanuit de Vlaamse vlakten hartelijke groeten richting Limburg! Fijn om goed nieuws te horen van jou! Ik wens je alle goeds en ook kracht om altijd zo positief te zijn :)
Marjolijn

The Old and the Beautiful zei

Sorry Marga,ik weet eerlijk gezegd niet wat er met je aan de hand is. Waarschijnlijk heb ik dat gemist omdat ik toen nog niet blogde?
Maar het doet me evengoed deugd te horen dat het weer iets beter met je gaat.
En ik wens je dan ook sterkte en een spoedig herstel.

Groetjes,
Gonda

casa nostra zei

fijn om weer wat van je te horen en nog fijner dat de medicijnen nu hun werk doen. het mooiere weer zal je zeker ook goed doen. ik wens je heel veel beterschap.

lenie zei

alles op zijn tijd hoor meis..
lekker genieten van het mooie weer en een beetje rommelen , dat is wat je moet doen .
wij lopen niet weg hoor ...
heel veel liefs en vastfijne Paasdagen ;)

lia zei

Bedankt voor je reactie op mijn blog,
Bij jouw begint de blog voor jou helaas wat minder leuk.
Vervelend voor je, maar het gaat nu dus weer wat beter. Weet een beetje wat je doormaakt, heb zelf een reumatische aandoening en dat is soms niet makkelijk.
Positief blijven, maar zo te lezen doe je dat wel.
Heb je hele blog even terug gelezen, en je geniet net als ik van de natuur. En je honden.
Je hebt ook een schitterende tuin, echt een plaatje.
Ik ga je volgen, want als er nog meer mooie foto's komen wil ik ze niet missen. En nu maar hopen dat het weer eindelijk mooi blijft, dat hebben wij met onze probleempjes hard nodig.

Lieve groetjes Lia

theeleuten zei

gelukkig gaat het weer een beetje beter met je, die zon is daar ook goed voor!
Al met al wil ik veel sterkte wensen,doe het rustig aan, groetjes Evelien

LiLi M. zei

Heee Marga, Ik was bij Marja (Rosabeer) op haar blog en daar zag ik op de blogrol Huismuz...deed toch even een bel rinkelen en zo zag ik hier dat ik van alles gemist had, moest ondertussen ook nog brood klaarmaken voor de kids! Ik heb maar weinig contact met Nederlandse bloggers, een paar creatievelingen nog, dus ik krijg lang niet alles mee. Het zit/zat je niet mee meid! Hopen nu dat je de stijgende lijn te pakken hebt! Ik wens je in ieder geval het allerbeste!

Marian zei

Rustig aan hoor Marga, alles op zijn tijd, lekker veel de tuin in, daar knap je van op, zeker als het zonnetje schijnt, nu dus even niet, maar ach een buitje voor het verse groen kan geen kwaad, als het maar niet te lang duurt!
Fijn dat je medicijnen helpen, want als ze steeds iets anders proberen voel je je net een proefkonijn :-(
Het wordt/is alweer mooi in je tuin natuurlijk hè, jullie hebben vast al een paar keer buiten zitten genieten samen!
Het wordt weer warmer en zonniger, wat willen we nog meer.
Geniet er van Marga,
liefs, Marian

beuzeblaadje zei

Heerlijk om te lezen dat het weer wat beter met je gaat Marga!
Probeer weer wat te genieten en neem op tijd je rust. Weblog blijft wel, en wij ook!!

Alvast hele fijne paasdagen gewenst,
beuzeblaadje

brocaatje zei

hay Marga,
fijn dat het weer wat beter met je gaat dankzij de medicijnen!
En dat je je daardoor weer wat fijner gaat voelen.
Het mooie weer komt hopelijk snel,dan kan je lekker uitrusten in het zonnetje

groetjes karin

anna zei

leuk dat je bij mij op visite was..en
fijn dat je je weer beter voelt!
ik weet wat 't is hoor! ik heb al 20jaar suiker, type1, soms ben ik helemaal van slag, ziek en doodmoe en dan heb ik eigenlijk niets bijzonders gedaan, maar gelukkig word het weer een beetje beter, en dan lekker genieten in de tuin met een goed boek..
tot de volgende visite
fijne dagen, Anna

Blog Widget by LinkWithin