maandag 5 januari 2009

Hoe gaat het....../ How are you........

met jullie. Al weer terug in het ritme van alledag!!!! Hier wil dat maar niet lukken.....of het er nou aan ligt dat mijn man na drie week vrij vandaag ook niet hoefde te werken in verband met het slechte weer. En het weer zal voorlopig ook wel zo blijven als ik het weerbericht mag geloven. Dus het ritme van alledag zal nog wel ff op zich laten wachten.Afgelopen nacht heeft het hier flink gesneeuwd, er lag vanmorgen een laag sneeuw van wel 15 cm maar het was niet zo koud als de afgelopen dagen. De honden vonden het heerlijk om in de tuin lekker in de sneeuw te spelen. Komende nacht kan het hier, volgens het weerbericht, wel zo'n 14 graden onder nul worden.........brrrrrrrrr.
doing. Already back in your everyday rhythm!!!!Here it's not working......maybe it's because my husband after three week's vacation today also did not have too work because of the bad weather. And the weather wil be bad for more days to come, if i may believe the weather report. So the rhythm of my everyday life wil not be back soon!!!
Last night it snowd overhere, this morning there was a pack of snow from 15 cm but it was not as cold as the past days. The dogs were having a blast running around in the snow in our backyard. The night to come it could get as cold as 14 degrees below zero...........brrrrrrrrrrrrrr.

12 opmerkingen:

jeanette zei

hier gaat het wel goed hoor, ik vind het wel weer lekker het gewone ritme. wat is er bij jullie veel sneeuw gevallen zeg, echt een prachtig gezicht! hier ligt niets maar het is hier wel erg koud! nog een fijne week marga!

casa nostra zei

ik zit ook nog niet in het ritme. kan maar niet vooruitkomen, terwijl ik wel de hele tijd bezig ben. hier lag vanmorgen ook zo'n dik pak sneeuw, mooi om te zien, maar minder als je er door moet en er zal de komende dagen weinig veranderen als je zo de weerberichten hoort.

Brimstone zei

Lekker toch nog niet in het oude ritme. Ik maak vaak variaties op m'n ritme om te voorkomen dat het sleets en sleurderig.

Wat een pak sneeuw daar bij jullie. Wij hebben hier een heel bescheiden laagje.

Yolanda Elizabet zei

Eindelijk een beetje beter, ik heb 3 weken griep gehad en niet zo'n beetje ook.

Tjonge da's een aardig pak sneeuw, hier viel er slechts een laagje poedersuiker maar de dag beginnen met min 7, dat is toch ook wel behoorlijk winters.

Leuk 2 blije hondjes in je tuin in de sneeuw. Mijn Tara houdt ook zo van sneeuw.

Veel gezondheid en tuinplezier in 2009!

ida zei

Ja hoor hier gaat alles gewoon weer zijn gangentje ,wat een sneeuw zeg .Hier is het alleen maar glad van het vriezen geen sneeuw nog gezien ,heerlijk zonnetje nu .Fijnedag liefs ida

vosgesparis zei

Ik ben (gedwongen door de omstandigheden natuurlijk) al een half jaar uit mijn ritme en eerlijk gezegt, nu ik me beter voel, begin ik te genieten van dit sabatical half jaartje... na vijfentwintig jaar werken en nooit ziek zijn, is die vrijheid wel eens lekker. Ik geniet er dus nog even van ;)

le ciel flamand zei

Wij hebben helemaal geen sneeuw, maar het is wel bitter koud...

Jeany zei

kijk en dat levert weer mooie plaatjes op, toch? Hier gaat het naar -20 graden vannacht, dus sokken aan in bed. ;)

marl1 zei

Mooi gezicht al die sneeuw- hier ligt ook een dik pak en de hond is er ook helemaal dol op...;-))
En ik zie het op mijn scherm ook sneeuwen....leuk :-)

THEA zei

Echt koud is het intussen. Vandaag niet zo mooi zonnig, dan merk je het pas echt goed. Afgelopen nacht was het wel ontzettend koud, en op veel plaatsen was de waterleiding bevroren !!23 graden, als we dan ook zo'n mooie zomer krijgen !!!
Maar het levert wel mooie foto's op!!
Kaal in huis, nu de kerstspullen weer opgeruimd zijn he!!!
Vinden je honden de sneeuw fijn ??

Groetjes Thea

Elly zei

Prachtige winterse foto's! hier geen sneeuw, en aldoor rond het vriespunt, dus niet zo ontzettend koud als bij jullie, maar zo af en toe kan er wel geschaatst worden.
Hier is alles weer in het ritme, toch wel weer lekker hoor!

Twa zei

Prachtig, al die sneeuw! Hier is er helaas niets gevallen. Maar daarintegen heeft het wel heerlijk gevroren, dus hebben we veel genoten op de schaats. Maar ja, dat is nu ook weer over. Ook bij mij is alles weer lekker in het gewone ritme, ik had aldoor nog een kast staan die nog in de verf moest, dus ben ik daar maar aan begonnen.

Blog Widget by LinkWithin