zondag 21 september 2008

De woonkamer/ The livingroom

Vandaag laat ik jullie een blik in onze woonkamer werpen. Langzaam aan wil ik alles wat lichter maken, heb nog een hele weg te gaan want er komt veel schilderwerk bij kijken....kasten en zo.......maar het ik kom er wel!!!
Hoop dat jullie het leuk vinden.....veel plezier.
----------------------------------------------------
Today i'm gone show you al my livingroom, well.....some parts of it. I want to make it al a bit lighter, stil have a long way to go because it includes a lot of painting.....cupboards and so........but i'm getting there!!!
Hope you'll like it.........enjoy.
13 opmerkingen:

Elly zei

Nou, dit ziet er al heel licht uit allemaal! Lekker stapeltje boeken heb je liggen, een paar van die kleintjes heb ik ook. Maar er liggen er ook een heleboel die ik ook weleens in zou willen kijken!
En ik vind het ook wel een beetje eng hoor, die picasadag!
Oh ja, wat ik je aldoor nog wilde vragen: is het goed als ik je link op m'n blog?

Country French Antiques zei

Ti is beautifull, love it all
Thanks for sharing!
Have a wonderful day!

belle-blanc zei

Liebe Marga, Dein Wohnzimmer ist bezaubernd! Ich weiß selbst auch wie viel Arbeit es ist alles zu Streichen und hell zu halten. Ich liebe immer noch Deine Leseecke (das Metallbettchen) übrigens, das Buch "Frech Home" ist sehr schön, so richtig französisch-shabby, aber es sind auch etwas "dunklere" Ambiente dabei. Bekommst Du über Amazon. Herzliche Grüße (auch an Deine so lieben Hunde) Mira!

brocaatje zei

Ziet er geweldig gezellig uit!
Mooie plaatjes heb je gemaakt..
super gestyled!!

fijne dag groetjes karin

casa nostra zei

het ziet er al mooi licht uit allemaal en de rest zal dan ook nog wel goed komen. mooie foto's heb je gemaakt.

Twa zei

Bedankt voor je lieve reactie op mijn blog. Jullie hebben ook honden, dus je kunt je er wel iets bij voorstellen denk.

Wat een mooie sfeervolle foto's! Het ziet er allemaal heel erg gezellig uit. Bij mij komt er ook al meer wit in huis. Het brengt wel rust in de tent. Maar al die meubels schilderen... pff dat is een hele klus. Ik begin er nog maar even niet aan.

monique zei

Hoi Marga,

Wat een prachtige foto's van je woonkamer zeg!het ziet er allemaal heel erg sfeervol uit.

Ook ik wil steed meer wit in ons huis proberen te krijgen.
Wat geweldig trouwens dat je een chinees lantaarntje hebt weten te bemachtigen. Ik heb er al stad en land voor af gezocht en niks gevonden.Maar ik geef de moed niet op.
groetjes,
Monique.

Anoniem zei

Hoi Marga,
nog bedankt voor het doorgeven van de naam van de onbekende tuinplant: armeluisorchidee....wat mooi dat past prima bij mijn armeluiszilver, hahaha.
Jouw woonkamer ziet er toch in grote lijnen al licht en wit uit hoor !! Mooie plaatjes allemaal !
Groetjes, Janneke.

vosgesparis zei

het ziet er super mooi uit , bijna of ik in de vake rondijk, leuk dat je die platjes hebt ingelijst en hebt opgehangen, past er echt bij. je kasje en je luikjes zijn super!!

THEA zei

Heej Marga, we hebben toch wel dezelfde smaak, zie ik. Die spiegel heb ik ook, en onderaan dat bakje, staat hier ook mooi te wezen !!! Zo zie je maar weer.
Het ziet er in mijn ogen al best wel licht uit hoor !!!

Groetjes van Thea

Yolanda Elizabet zei

Dat ziet er goed uit Marga, mooi licht en luchtig. Als je nu de rest ook nog mooi wit maakt dan is het helemaal perfect! Als die mooie hoekes zien er goed uit en ik vind je leesplekje nog steeds helemaal top!

Knitty, Vintage and Rosy zei

Hi Marga:

Your livingroom is lovely. And your dogs are so sweet. What an adorable pair.

Lisa
Knitty, Vintage and Rosy

ina zei

Heel , echt heel mooi , ben stiekum beetje jaloers ! nee t zij je gegunt , maar ik hou er ook van maar om alles te veranderen monye monye monye , he , maar echt geslaagd !

Blog Widget by LinkWithin