zaterdag 19 april 2008

Vanmorgen......

ff naar het tuincentrum geweest. Twee soorten lavendel gehaald....


Kuiflavendel en.....
"gewone" lavendel. Heerlijk vind ik lavendel, als ik er langs loop moet ik ook altijd eventjes met mijn hand er door gaan.....mmmmmm.Ook hebben we nog wat aardbeienplantjes mee genomenen wat tomatenplantjes......cherrytomaatjes. Dat word smullen van de zomer.

7 opmerkingen:

faire un songe zei

Heerlijk nieuwe plantjes..!!
Laat dat voorjaar nu toch maar komen.
Groetjes

vosgesparis zei

ja lekker he, wat jij kuiflavendel mnoemt, wordt hier spaanse lavendel genoemd.. ik hoop dat ze het dit jaar overleven in de potten. Heb er vandaag ook 2 grote exemplaren van gehaald. De verkoper zei dat ze het beste vanaf een schotel water kunnen krijgen omdat ze anders wegrotten ;/ Je hebt er een mooie compositie van gemaakt !

My lovely cottage zei

Ooohh wat zijn aardbeienplantjes ook leuk he?! Zo lekker country! Nog een heerlijke zondag gewenst. groetjes. yvonne

Anoniem zei

Hoi Marga,
Krijg jij ook altijd zo de kriebels als je door een tuincentrum loopt ? Er zijn dan zoveel leuke planten die ik zou willen kopen. Dit jaar ga ik mijn tomaten zelf voorzaaien in huis. Zal mij benieuwen wat dat wordt.
Leve het nieuwe tuinseizoen !!!!
Groetjes, Janneke

jeanette zei

ben ook gek op lavendel, afgelopen vrijdag ook weer een paar lavendelplantjes gehaald voor in m`n voortuintje, daar zaten ze ook al in maar die werden zo wild en heb ik kort geknipt maar dat is toch niet goed gegaan, vanaf nu maar even weer beter verzorgen, haha..je hebt er mooie foto`s van gemaakt zo met die engeltjes erbij....prachtig!

EVA AGNES zei

Hello Marga,
thank you for visiting my blog and making a comment. At the bottom of every post I do I write a little in English as well. You might understand a little better then.
I must msay, for me it is quite easy to understand Dutsch. It is very simular to Swedish.
Nice blog yours I like it.
Hugs Eva Agnes

Ele zei

A wonderful blog with wonderful heartwarming pictures!
Greetings from Germany
Gabriele

Blog Widget by LinkWithin